Martí Cifuentes: “Encara hem d’apretar i treballar moltíssim”

Després de sumar la victòria contra el Lleida el tècnic es mostrava “molt content pels 3 punts i per l’esforç dels jugadors”. Cifuentes reconeixia que mica en mica “ens acostem a la idea que tenim, però encara queden moltes coses per millorar”.

Contra els blaus l’equip va tenir l’encert de posar-se amb un 2 a 0 favorable, “un resultat molt difícil d’aixecar a la Segona B”. El marcador va donar confiança als andreuencs i va propiciar que els visitants busquessin reduir diferències. “És cert que el Lleida ha tingut domini territorial, però a Morales només li recordo una o dues parades de mèrit”, reconeixia l’entrenador vallesà.

Dos mesos després l’equip va tornar a anotar tres gols, sent la tercera vegada aquesta temporada que s’aconsegueix. “Creixent des del darrere l’equip anirà trobant més situacions de gol, avui el partit podia haver acabat 3 a 0 o 4 a 0”. Una victòria que situa la dinàmica actual en 7 punts sumats dels 9 darrers en joc i que reforça anímicament la plantilla.

Mirant el futur, “tot el que ens queda són finals i volem arribar a l’última jornada amb els deures fets”. La final més immediata serà diumenge al Prat, un partit que segons el tècnic andreuenc s’ha d’encarar “amb la tranquil·litat que dónen els tres punts del Lleida però sabent que fora de casa continuem tenint un dèficit important. Serà un partit molt difícil”.

Foto: Judit Andreu.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS