Martí Cifuentes: “Ho hem fet tot per aconseguir els tres punts”

El tècnic destacava la mala fortuna de l’equip de no transformar cap ocasió i encaixar un gol en una de les poques de l’Espanyol B. En línies generals, Cifuentes qualificava el partit com “el més complert des que nosaltres som aquí”.

Tot i la derrota, l’entrenador vallesà destacava que l’equip va dominar “molts aspectes del joc tant a la primera com a la segona part” i que es van “generar ocasions” mentre que “l’Espanyol B fins els darrers minuts pràcticament no ha xutat entre els tres pals”. A més, el tècnic ressaltava que “el gol arriba en inferioritat numèrica després d’una falta molt clara sobre Guzman”.

Deixant de banda no haver pogut sumar cap punt, Martí Cifuentes insistia en una idea: “el partit d’avui m’encoratja per saber que contra el Constància podem treure els tres punts”. Amb només divuit punts en joc, “si en treiem 10 o 12 salvarem la categoria”.

Foto: Judit Andreu.

Més en

Valuosa victòria del Juvenil A (1-2)

Premsa11 de desembre de 2017

Les obres a la coberta de la tribuna, a partir de dijous

Premsa11 de desembre de 2017

El Juvenil A comença la segona volta

Premsa9 de desembre de 2017

El Sant Andreu aixeca el cap a Sabadell (0-1)

Premsa5 de desembre de 2017