Mentalitzats per retrobar-se amb la victòria

Amb gairebé tota la plantilla disponible, només Dídac és baixa per lesió, l’equip vol que demà sigui el dia que es trenqui la mala dinàmica de resultats. Josu, Albarrán, Jilmar i Víctor, per decisió tècnica, queden fora de la llista de 17 convocats.

La convocatòria la formen Morales, Éric, Xapi Arnau, Azparren, Melo, Mozó, Rubén, Carroza, Ibon, Ton Alcover, Mouriño, Xavi Jiménez, Guzman, Quim Araujo, Aarón Bueno, Matas i Ander Vitoria.

El Villarreal B arribarà al Narcís Sala en un moment de forma força irregular, tot i ser possiblement l’equip amb més qualitat de la categoria. Els groguets són un conjunt que acostuma a prendre riscos, prova d’això són els pocs empats (4) que ha sumat. Sobta que tenen les mateixes victòries que el 4t classificat (13), però han perdut el doble de partits (10) que els equips que ocupen zona de promoció d’ascens.

El mes de febrer, igual que per al Sant Andreu, no ha estat gens bo per al filial del submarí. Tres derrotes i una victòria és el bagatge que l’ha allunyat de les posicions de privilegi, ocupant ara mateixa la setena plaça a sis del play-off.

En el partit de la primera volta els castellonencs van passar per sobre els andreuencs, sent segurament el rival que més superior s’ha mostrat aquesta temporada en les vint-i-set jornades disputades. La de demà pot ser una bona oportunitat per treure’s l’espina de la golejada rebuda a Vila-real i trencar de retruc la ratxa negativa.

Foto: Judit Andreu.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS