Mouriño és baixa per sanció

El migcampista gallec es perdrà la visita de l’Espanyol B al Narcís Sala per acumulació de targetes grogues. Tampoc hi seran els lesionats Albarrán, Xavi Jiménez i Dídac, així com Jilmar que queda fora de la llista per decisió tècnica. El partit començarà a les 18:00.

Els 17 convocats són Morales, Éric, Xapi Arnau, Melo, Mozó, Azparren, Rubén, Ibon, Ton Alcover, Carroza, Quim Araujo, Víctor, Guzman, Josu, Aarón Bueno, Matas i Ander Vitoria.

L’Espanyol B arriba com l’equip més en forma de la categoria, sumant cinc victòries consecutives, tres de les quals com a visitant. Des que Sergio González s’ha fet càrrec del filial blanc-i-blau, els periquitos s’han allunyat considerablement del descens fins a ocupar la dotzena plaça actual.

Foto: Judit Andreu.

Més en

El Sant Andreu vol mirar amunt

Premsa17 de març de 2018

Les prèvies: Juvenil A, Sant Andreu Atlètic i Femení

Premsa16 de març de 2018

Avançament del partit contra el Terrassa FC

Premsa12 de març de 2018

El Sant Andreu Atlètic es retroba amb la victòria (3-0)

Premsa12 de març de 2018