Mouriño és baixa per sanció

El migcampista gallec es perdrà la visita de l’Espanyol B al Narcís Sala per acumulació de targetes grogues. Tampoc hi seran els lesionats Albarrán, Xavi Jiménez i Dídac, així com Jilmar que queda fora de la llista per decisió tècnica. El partit començarà a les 18:00.

Els 17 convocats són Morales, Éric, Xapi Arnau, Melo, Mozó, Azparren, Rubén, Ibon, Ton Alcover, Carroza, Quim Araujo, Víctor, Guzman, Josu, Aarón Bueno, Matas i Ander Vitoria.

L’Espanyol B arriba com l’equip més en forma de la categoria, sumant cinc victòries consecutives, tres de les quals com a visitant. Des que Sergio González s’ha fet càrrec del filial blanc-i-blau, els periquitos s’han allunyat considerablement del descens fins a ocupar la dotzena plaça actual.

Foto: Judit Andreu.

Més en

Prèvia: Sant Gabriel ‘B’ – Sant Andreu

Premsa16 de desembre de 2017

Torrons sent segons?

Premsa16 de desembre de 2017

El Sant Andreu visita la Casa Asil un any més

Premsa15 de desembre de 2017

Prèvia: Juvenil A i Sant Andreu Atlètic

Premsa15 de desembre de 2017