Reconeixement al Club Natació Sant Andreu

Abans de l’inici del partit contra l’Espanyol B, el club va voler homenatjar als jugadors del primer equip de waterpolo masculí del CN Sant Andreu, sots campions de la Copa del Rei. Un detall que estreny els vincles entre tots dues entitats.

Els jugadors del Club Natació van ser presentats per megafonia i els dos equips, Sant Andreu i Espanyol B, els van fer el passadís en reconeixement al seu èxit. Els waterpolistes van oferir a l’afició del Narcís Sala el trofeu de sots campions, amb la corresponent ovació del públic.

Aquest sots campionat es tracta d’un gran èxit, doncs la final es va acabar perdent contra un Atlètic Barceloneta indestructible, campió de les darreres vuit lligues de manera consecutiva.

La temporada passada ja es va homenatjar a dues components del club, les waterpolistes Ana Copado i Ona Messeguer, guanyadores d’una brillant plata als Jocs Olímpics de Londres 2012.

Foto: Judit Andreu.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS