Retorn a l’escenari de l’última victòria fora de casa

Aquest diumenge, catorze mesos més tard, el primer equip torna a visitar el Sagnier. Allà s’hi va aconseguir el darrer triomf com a visitant a la lliga i allà, contra el cuer, l’equip confia en trencar la mala dinàmica a domicili.

Era el 20 de gener de 2013 quan un gol de Quim Araujo feia viatjar els tres punts cap a Sant Andreu. Des de llavors, això no s’ha tornat a repetir. A la Copa RFEF es va tornar de Tenerife (0-2) i de Lorca (0-3) amb dues grans victòries, però a la lliga ha estat impossible sumar tres punts a fora.

Diumenge arriba una bona oportunitat de trencar aquesta mala ratxa contra un Prat que s’agafa a les seves darreres opcions de permanència. Els potablava només han sumat dues victòries a casa aquesta temporada, totes dues aquest 2014. Des del canvi a la banqueta l’equip pratenc ha millorat el seu joc i mica en mica ha anat sumant punts, una tendència amb la que voldran seguir davant la visita andreuenca.

Foto: Judit Andreu.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS