A per totes a El Clariano

L’equip buscarà aquest diumenge contra l’Ontinyent donar un altre pas cap a la permanència. Per a fer-ho possible serà necessari sumar la primera victòria de la temporada fora de casa, ara mateix l’únic objectiu que tota la plantilla té entre cella i cella. L’expedició viatjarà demà al migdia.

Tant se val si les estadístiques són favorables o no. El Sant Andreu mai ha guanyat en les seves dotze visites en lliga a El Clariano, però ara mateix això poc importa. Aquesta dada, si cap, motiva encara més un equip que sap que depèn d’ell mateix per assolir la salvació. Tothom té clara la línia a seguir i no s’abaixaran els braços.

L’Ontinyent va baixar matemàticament a Tercera Divisió la jornada passada. Un descens trist que, amb dues jornades per disputar encara, de ben segur farà treure l’orgull als jugadors valencians. Tot i tractar-se del cuer no val a badar, doncs els quadribarrats ja van caure als camps del Prat i el Constància ocupant aquests l’última posició. Dues experiències que s’hauran de tenir presents en tot moment.

L’equip blanc és el més golejat de la categoria amb diferència (64) però ofensivament és més poderós del que pot indicar la seva posició. Sense anar més lluny, han convertit quatre gols més (34) que el Sant Andreu (30). Menys de la meitat d’aquestes dianes les han fet a casa (15), on tenen la condició de ser el pitjor local de la categoria amb quatre victòries, quatre empats i fins a nou derrotes. Badalona, Levante B, Espanyol B i Nàstic són els quatre equips que han caigut a El Clariano, l’últim d’ells al mes de febrer.

Foto: tvdigitalontinyent.com

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS