A per totes a El Clariano

L’equip buscarà aquest diumenge contra l’Ontinyent donar un altre pas cap a la permanència. Per a fer-ho possible serà necessari sumar la primera victòria de la temporada fora de casa, ara mateix l’únic objectiu que tota la plantilla té entre cella i cella. L’expedició viatjarà demà al migdia.

Tant se val si les estadístiques són favorables o no. El Sant Andreu mai ha guanyat en les seves dotze visites en lliga a El Clariano, però ara mateix això poc importa. Aquesta dada, si cap, motiva encara més un equip que sap que depèn d’ell mateix per assolir la salvació. Tothom té clara la línia a seguir i no s’abaixaran els braços.

L’Ontinyent va baixar matemàticament a Tercera Divisió la jornada passada. Un descens trist que, amb dues jornades per disputar encara, de ben segur farà treure l’orgull als jugadors valencians. Tot i tractar-se del cuer no val a badar, doncs els quadribarrats ja van caure als camps del Prat i el Constància ocupant aquests l’última posició. Dues experiències que s’hauran de tenir presents en tot moment.

L’equip blanc és el més golejat de la categoria amb diferència (64) però ofensivament és més poderós del que pot indicar la seva posició. Sense anar més lluny, han convertit quatre gols més (34) que el Sant Andreu (30). Menys de la meitat d’aquestes dianes les han fet a casa (15), on tenen la condició de ser el pitjor local de la categoria amb quatre victòries, quatre empats i fins a nou derrotes. Badalona, Levante B, Espanyol B i Nàstic són els quatre equips que han caigut a El Clariano, l’últim d’ells al mes de febrer.

Foto: tvdigitalontinyent.com

Més en

Vine diumenge al partit de la Marató de TV3 al Narcís Sala

Premsa21 de març de 2018

Victòria contundent del Sant Andreu (4-1)

Premsa21 de març de 2018

Victòria del Sant Andreu Atlètic i derrota del Juvenil A

Premsa20 de març de 2018

UE Sant Andreu, espai lliure de fum

Premsa19 de març de 2018