Gabri Gómez fitxa fins a final de temporada

Es tracta d’un davanter de 28 anys amb experiència a Segona A i Segona B amb equips com el Girona, l’Alavés, l’Eibar o el Badalona, entre d’altres. Actualment es trobava sense equip, motiu pel qual pot ser fitxat sense estar el mercat obert.

Gabri arriba per reforçar la línia atacant en les quatre finals que queden per acabar la lliga. El jugador de Sant Cugat va començar la seva trajectòria al filial de l’Alavés, l’Haro i l’Osasuna B per posteriorment tornar a l’equip de Gasteiz i debutar a Segona A, disputant 29 partits. La seva trajectòria a la divisó de plata va seguir amb dues temporades al Girona i el seu retorn a la Segona B amb l’Espanyol B, el San Roque, l’Eibar i el Badalona.

Darrerament ha participat a les Sesions AFE i també va estar entrenant amb el Lleida Esportiu (foto).

El futbolista ja té la fitxa tramitada i s’entrena amb la resta de la plantilla pensant en la visita del líder al Narcís Sala, diumenge a les 12:00.

Foto: lleidaesportiu.cat

Més en

Estrena insuficient a la lliga (0-0)

Premsa21 d'agost de 2017

Començar amb bon peu

Premsa19 d'agost de 2017

[VÍDEO] Encara no ets soci del Sant Andreu?

Premsa16 d'agost de 2017

El CE Districte 030, batejat com a Sant Andreu Atlètic

Premsa14 d'agost de 2017