Ibon no viatja a Mallorca per sanció

El migcampista basc va veure la desena targeta groga contra l’Espanyol B i no podrà jugar demà (12:00) a Inca contra el Constància. Xavi Jiménez i Dídac, lesionats, i Josu i Jilmar, per decisió tècnica, tampoc entren a la llista de 17 convocats.

La convocatòria la integren Morales, Éric, Xapi Arnau, Albarrán, Melo, Mozó, Azparren, Carroza, Rubén, Ton Alcover, Mouriño, Guzman, Víctor, Quim Araujo, Aarón Bueno, Matas i Ander Vitoria.

El Constància és el pitjor equip de la segona volta i ocupa l’última posició de la taula amb 25 punts. Els d’Inca són el conjunt menys golejador del grup (15) i encara no coneixen la victòria aquest 2014. Setze partits consecutius sense guanyar és el balanç actual d’un Constància que demà voldrà sumar els tres punts per mantenir vives les opcions de permanència.

El Nou Camp d’Inca porta bons records al Sant Andreu, que la temporada passada hi va vèncer amb remuntada inclosa (1-2). L’equip es va conjurar dimarts per retrobar-se amb la victòria lluny de Sant Andreu i trencar així una sequera de més de catorze mesos sense cap triomf de visitant a la lliga.

Foto: Judit Andreu.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS