Martí Cifuentes: “És un bon punt”

Després de trencar una ratxa de tres partits sense puntuar, el tècnic vallesà estava satisfet especialment pel fet que aquesta bona actuació arribés fora de casa i contra un rival que està fent una gran temporada com L’Hospitalet. “Ara hem de seguir treballant”.

Un punt que segons el propi entrenador “pot ser important de cara el final de temporada” i que es va aconseguir en “un partit típic de final de temporada on tothom s’hi juga coses”. “Amb les nostres armes hem intentat contrarrestar el joc ofensiu de L’Hospi”, afirmava Cifuentes. El tècnic també diferenciava dues parts, “una primera on hem volgut apretar-los més i dividir la sortida de la pilota i una segona de replegar al darrere i sortir a l’espai”.

De cara la propera jornada l’objectiu és “recuperar la dinàmica que portàvem a casa i fer-nos forts”. “Teniem clar que l’objectiu era fer entre 7 i 9 punts d’aquí a final de lliga. Avui n’hem fet un i esperem fer-ne tres més la setmana vinent”.

Foto: Judit Andreu.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS