Martí Cifuentes: “Hem de fer un últim esforç, equip i afició”

Content per la victòria i les sensacions que va oferir l’equip, el tècnic andreuenc va voler demanar ajuda a tots els quadribarrats per rematar la feina diumenge vinent al Narcís Sala: “la gent s’hauria d’animar, l’equip està mereixent el suport”.

I és que la victòria a camp de l’Ontinyent és “molt important, perquè enviem un missatge als rivals, però no definitiva”. Falten tres punts per assolir la permanència matemàtica i tothom ja mira al proper diumenge a les 18:00 hores, quan el Sant Andreu rebrà a casa l’Olímpic de Xàtiva.

L’equip voldrà seguir amb la bona línia d’ahir a El Clariano, on segons l’entrenador vallesà els seus jugadors van saber fer al camp “el que haviem treballat durant la setmana”. “Estavem segurs que l’Ontinyent ens posaria les coses difícils i sabíem que tocava fer un partit força tàctic, no concedir espais i treballar les ocasions de gol”.

Martí Cifuentes va quedar molt satisfet del treball de l’equip i va destacar l’aportació de Gabri, de qui va assegurar que “no era fàcil que un jugador que arriba pels últims quatre partits ens aporti això”, i també de Jilmar, que “ens demostra cada dia que podem confiar en ell”.

Foto: Judit Andreu.

Més en

Oriol Sans s’incorpora al primer equip

Premsa26 de juny de 2017

El Sant Andreu, a la Nit dels Campions

Premsa23 de juny de 2017

Dalmau, Maru i Arjona causen baixa

Premsa23 de juny de 2017

Acord de vinculació entre la UE Sant Andreu i l’EF Manu Lanzarote

Premsa22 de juny de 2017