Martí Cifuentes: “Hem de fer un últim esforç, equip i afició”

Content per la victòria i les sensacions que va oferir l’equip, el tècnic andreuenc va voler demanar ajuda a tots els quadribarrats per rematar la feina diumenge vinent al Narcís Sala: “la gent s’hauria d’animar, l’equip està mereixent el suport”.

I és que la victòria a camp de l’Ontinyent és “molt important, perquè enviem un missatge als rivals, però no definitiva”. Falten tres punts per assolir la permanència matemàtica i tothom ja mira al proper diumenge a les 18:00 hores, quan el Sant Andreu rebrà a casa l’Olímpic de Xàtiva.

L’equip voldrà seguir amb la bona línia d’ahir a El Clariano, on segons l’entrenador vallesà els seus jugadors van saber fer al camp “el que haviem treballat durant la setmana”. “Estavem segurs que l’Ontinyent ens posaria les coses difícils i sabíem que tocava fer un partit força tàctic, no concedir espais i treballar les ocasions de gol”.

Martí Cifuentes va quedar molt satisfet del treball de l’equip i va destacar l’aportació de Gabri, de qui va assegurar que “no era fàcil que un jugador que arriba pels últims quatre partits ens aporti això”, i també de Jilmar, que “ens demostra cada dia que podem confiar en ell”.

Foto: Judit Andreu.

Més en

Prèvia: Sant Gabriel ‘B’ – Sant Andreu

Premsa16 de desembre de 2017

Torrons sent segons?

Premsa16 de desembre de 2017

El Sant Andreu visita la Casa Asil un any més

Premsa15 de desembre de 2017

Prèvia: Juvenil A i Sant Andreu Atlètic

Premsa15 de desembre de 2017