Martí Cifuentes: “Sabem que depenem de nosaltres mateixos”

Contra el Baleares es van sumar tres punts “molt importants” que omplen l’equip de confiança per la manera com es van aconseguir. Tot i això, l’entrenador andreuenc advertia que “totes aquestes sensacions no serviran de res si no guanyem l’Ontinyent”.

“L’objectiu era fer 9 punts, avui n’hem fet tres”. Ara toca anar “partit a partit” i “treure’n 3 més a Ontinyent seria molt important”. Martí Cifuentes va repetir el desig “d’anar l’última jornada a València amb els deures fets”. El partit de El Clariano es plantejarà com “una final” amb la voluntat que el partit contra l’Hospi de fa una setmana serveixi com a referència.

Davant l’Atlético Baleares “l’empat no ens interessava i hem arriscat”, assegurava l’entrenador. “L’equip ha treballat bé i ha portat el ritme tot i ser un partit amb els nervis propis dels finals de temporada”. En aquest context el tècnic va valorar el debut de Gabri assegurant que “és un perfil diferent als davanters que tenim i ha aportat allò que havia d’aportar”. Pel que fa als jugadors que van quedar fora de la convocatòria, Martí Cifuentes explicava que també són importants i podran aportar en el que resta.

Foto: Judit Andreu.

Més en

Oriol Sans s’incorpora al primer equip

Premsa26 de juny de 2017

El Sant Andreu, a la Nit dels Campions

Premsa23 de juny de 2017

Dalmau, Maru i Arjona causen baixa

Premsa23 de juny de 2017

Acord de vinculació entre la UE Sant Andreu i l’EF Manu Lanzarote

Premsa22 de juny de 2017