Ontinyent CF 0 – UE Sant Andreu 1

L’entrega, la lluita i el compromís de l’equip han tingut recompensa amb un gol de Gabri al minut 69 que dóna el triomf fora de casa quinze mesos després. La victòria deixa el Sant Andreu a només tres punts de la permanència matemàtica a la Segona B.

La línia a seguir estava marcada, competir com en les darreres dues jornades: intensitat, ordre i paciència. En un camp on mai havien guanyat, els andreuencs buscaven doblegar un rival que jugava sense cap mena de pressió i ho han aconseguit, superant una nova final que apropa l’objectiu de la salvació. En el moment clau i decisiu de la temporada arriben les dues primeres victòries consecutives a la lliga i la primera fora de casa.

El partit ha començat amb un Sant Andreu molt intens, junt, pressionant la pilota i tapant les línies de passada d’un Ontinyent ferit pel descens a Tercera. Als valencians els hi costava trobar profunditat i els de Martí Cifuentes buscaven sortir a l’espai sense massa precissió. S’arribava al descans amb dues intervencions de punys de Morales a xuts llunyans i una del porter local Jordan en una centrada enverinada d’Ander Vitoria.

La segona meitat s’iniciava amb canvis a tots dos equips i les primeres ocasions de més perill del partit. L’ha tingut Cervera per a l’Ontinyent amb una rematada creuada de cap, mentre a l’altra porteria Ander Vitoria i Ibon també ho provaven. Els quadribarrats jugaven cada vegada més en camp atacant i una bona recuperació d’Aarón ha forçat el gol andreuenc. El vallesà ha robat la pilota al vèrtex esquerre de l’àrea, ha passat la pilota al punt de penal per Ander i aquest, amb paciència, ha vist a la seva dreta la presència de Gabri que enviava al fons de la xarxa. Amb el 0 a 1 els locals només s’han acostat en faltes penjades a l’àrea que la defensa quadribarrada ha encertat a rebutjar.

Ontinyent CF 0

UE Sant Andreu 1

Ontinyent CF: Jordan, Abenza, Ortega, Berna, Borja (Oscar 75′), Juanjo, Hermosa (Verdú 63′), Cervera, Jornet, Nico (Mauro Melo 63′) i Juanjo Calvo.

UE Sant Andreu: Morales, Xapi Arnau, Mozó, Carroza, Jilmar, Ibon, Ton Alcover, Guzman (Xavi Jiménez 67′), Aarón, Ander Vitoria (Melo 79′) i Matas (Gabri 56′).

Gols: 0-1 Gabri (69′).

Àrbitre: Nicolás Espejo, del col·legi murcià. Ha mostrat la groga als locals Hermosa, Borja, Jornet i Ortega, i als visitants Ibon i Carroza.

Foto: Judit Andreu.

Més en

Comunicat sobre els fets de diumenge

Premsa19 de setembre de 2019

José María García, nou entrenador del Femení

Premsa18 de setembre de 2019

La UE Sant Andreu aposta pel futbol femení amb un nou model de formació i gestió

Premsa16 de setembre de 2019

Derrota cruel del Juvenil A (0-1)

Premsa16 de setembre de 2019