Una Comissió Delegada gestionarà el Sant Andreu

Amb l’objectiu de recuperar la confiança perduda en els darrers mesos, el club ha decidit constituir una comissió que s’encarregarà de l’administració i gestió del dia a dia del club i d’intentar salvar la situació econòmica.

La Comissió Delegada està formada per cinc persones: els directius Joan Manel Canosa, José Manuel Pérez i Jordi Royo, i els empleats Josema González i David Carmona.

Aquest migdia s’ha fet la presentació en roda de premsa al Narcís Sala i s’ha anunciat la primera decisió ferma: crear una Fundació Privada, independent de la UE Sant Andreu SAD, per blindar el futbol base. Tot i tractar-se d’un nou club a nivell federatiu, la nova Fundació romandria vinculada a la Unió Esportiva Sant Andreu SAD amb l’objectiu de seguir formant jugadors i d’alimentar el primer equip.

D’atra banda la comissió ha anunciat que ja s’està treballant per intentar posar al dia les nòmines dels treballadors i també els pagaments als proveïdors del club.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS