Càsting obert de jugadors pel Primer Equip

En els temps actuals els clubs de futbol han de buscar fórmules imaginatives per a tot, és per això que el Sant Andreu ha decidit crear un Trial, on jugadors que creguin que poden formar part del primer equip o el Juvenil A tinguin l’oportunitat de demostrar les seves habilitats.

Aquest trial durarà una setmana, del 9 al 13 de juny, i tindrà lloc a l’Estadi Narcís Sala. El dirigirà el cos tècnic del primer equip i consistirà en sessions d’entrenament i partits.

Busquem especialment jugadors menors de 25 anys, sense descarta-ne de major edat. Per apuntar-s’hi (fins el 4 de juny o fins a exhaurir nombre de places) s’ha d’enviar un email a trial@uesantandreu.cat, amb les següents dades:

– Nom
– Cognoms
– Data de naixement
– Posició de joc
– Dretà o esquerrà
– Últims equips

A més d’aquestes dades obligatòries es pot adjuntar el currículum vitae.

Per evitar una inscripció massiva i garantir que els interessats estiguin capacitats per formar part d’un equip de Segona B, caldrà abonar 100 euros. Els jugadors de fora de Catalunya tindran preus especials per allotjament si així ho necessiten. El Sant Andreu farà una selecció de qui hi podrà participar, és per això que una vegada rebudes les dades es donarà una resposta el més aviat possible.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS