El 10 de juny començaran les millores al Narcís Sala

Dimarts es va presentar a la Seu del Districte el seguit de reformes que es duran a terme els propers mesos a l’estadi andreuenc. L’Ajuntament invertirà un total de 3.260.000€ i divideix les obres en quatre fases per tot el recinte.

Inaugurat l’any 1970, al Narcís Sala se li ha anat fent un manteniment però mai una rehabilitació profunda. Vistes les necessitats i rebudes les demandes del club, el consistori barceloní ho va estudiar i després d’aprovar el projecte, dimarts el va exposar a la Seu de la Plaça Orfila.

Després de renovar la gespa del Narcís Sala l’agost passat (Fase 0 – 200.00o€) i la coberta de Tribuna al novembre, la renovació del camp segueix el seu curs. El proper dia 10 de juny es posarà en marxa la Fase 1 del projecte. A continuació us detallem quines són les diferents fases i què s’hi farà en cadascuna.

Fase 1
1A (Estiu 2014). Millores generals:

-Renovació de la instal·lació elèctrica (Nova legalització)
-Millora dels sistemes de ventilació, clima, sanejament i producció ACS dels vestidors
-Reparacions puntuals de l’estructura de formigó

1B (Estiu 2014). Gol Sud – Millora Accessibilitat:

-Nou lavabo adaptat
-Noves rampes i recorreguts adaptats
-Nou balcó per a les PMR per a 6 espectadors

1C. (Setembre 2014 – Març 2015). Gol Nord:

-Millora de l’accés de Sta. Coloma:
-Pujar nivell del terra fins a cota primera grada
-Noves escales i nova rampa adaptada

-Millores a la graderia:
-Reparació de filtracions d’aigua
-Reparacions puntuals a l’estructura
-Noves escales per al públic

– Millores sota graderia:
-4 nous vestidors per al Futbol Base (remodelació completa amb noves insta·lacions i mobiliari nou)
-Nous lavabos adaptats d’ús públic
-Nova bugaderia per a ús del club

La Fase 2 correspondrà a l’arranjament de la Tribuna i als vestidors del Primer Equip i del Juvenil A, amb la construcció d’un gimnàs al Gol Nord. La Fase 3 serà l’arranjament del Gol Sud mentre que la 4 correspondrà al Lateral, la tanca exterior i l’aparcament de Pare Manyanet. Aquestes tres fases encara no tenen data pública d’execució, en tot cas arribarien un cop la Fase 1 estigui acabada.

Foto: Proposta virtual de la zona de vestidors de Gol Nord (Ajuntament de Barcelona).

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS