El Femení A, salvat virtualment

Les noies van derrotar l’Igualada per 3 a 0 i es plantaran a l’última jornada de lliga amb la salvació a la butxaca. Amb un balanç de 3 punts i 14 gols sobre el Cerdanyola, les andreuenques se salvaran i mostren el camí al primer equip.

Després de lluitar tota la temporada per aconseguir la salvació, el Femení A aconseguirà l’objectiu de manera matemàtica aquest cap de setmana. Les quadribarrades visitaran l’Estartit amb la permanència assolida guanyin o perdin, doncs el Cerdanyola està tres punts per sota i la diferència de gols entre tots dos equips és inabastable.

S’arriba a aquesta situació gràcies al triomf sobre l’Igualada per 3 a 0 amb gols de Núria Vila, Nerea i Yu. Una victòria imprescindible per poder respirar tranquiles i no haver de jugar-s’ho tot en l’última jornada. Exactament el mateix propòsit que té el primer equip masculí, fer els deures aquest diumenge contra l’Olímpic i tenir la feina feta per acomiadar la temporada.

Foto: Judit Andreu.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS