El Sant Andreu acomiadarà la temporada a Mestalla

El partit que aquest diumenge ha d’enfrontar el filial valencianista i l’equip andreuenc es disputarà a Mestalla. Així ho ha confirmat el Valencia, que s’hi juga l’opció de disputar el play out i vol rebre el màxim suport de la seva afició. Un gran escenari per buscar tancar la temporada amb una victòria quadribarrada.

Després de visitar el Vicente Calderón al mes de desembre, els quadribarrats tancaran la temporada amb un premi extra després d’aconseguir la salvació: poder gaudir d’un altre estadi de Primera Divisió com és Mestalla, on sense anar més lluny s’hi ha disputat la final de la Copa del Rei recentment.

El fet de jugar-se la promoció de permanència en l’última jornada ha dut la directiva valencianista a fer jugar aquest partit a un escenari que el filial no trepitja des de fa més de 10 anys. Amb la temporada solucionada al Sant Andreu només li queda gaudir i intentar sumar tres punts més per acomiadar-se fins després de vacances.

Foto: marca.com

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS