La plantilla, convocada al complet

Martí Cifuentes crida tots els efectius de cara la final de demà a les 18:00 contra l’Olímpic de Xàtiva al Narcís Sala. Als 23 jugadors del primer equip s’hi suma també el porter del Juvenil Manu, tot plegat per fer pinya de cara el partit més important de la temporada.

L’equip ha fet aquest matí el darrer entrenament abans d’afrontar la visita d’un Olímpic que es troba en terra de ningú, novè classificat amb 52 punts. Els valencians només han puntuat a Sant Andreu en una de les seves 6 visites, la de l’any 1949 quan tots dos equips militaven a Tercera. A la Segona B, 15 de 15 punts possibles per uns quadribarrats que demà en volen tres més per certificar la permanència.

Qui segur no podrà disputar aquest partit és Alberto Carroza, sancionat amb un partit per acumulació de targetes.

Foto: Judit Andreu.

Més en

Oriol Sans s’incorpora al primer equip

Premsa26 de juny de 2017

El Sant Andreu, a la Nit dels Campions

Premsa23 de juny de 2017

Dalmau, Maru i Arjona causen baixa

Premsa23 de juny de 2017

Acord de vinculació entre la UE Sant Andreu i l’EF Manu Lanzarote

Premsa22 de juny de 2017