La plantilla, convocada al complet

Martí Cifuentes crida tots els efectius de cara la final de demà a les 18:00 contra l’Olímpic de Xàtiva al Narcís Sala. Als 23 jugadors del primer equip s’hi suma també el porter del Juvenil Manu, tot plegat per fer pinya de cara el partit més important de la temporada.

L’equip ha fet aquest matí el darrer entrenament abans d’afrontar la visita d’un Olímpic que es troba en terra de ningú, novè classificat amb 52 punts. Els valencians només han puntuat a Sant Andreu en una de les seves 6 visites, la de l’any 1949 quan tots dos equips militaven a Tercera. A la Segona B, 15 de 15 punts possibles per uns quadribarrats que demà en volen tres més per certificar la permanència.

Qui segur no podrà disputar aquest partit és Alberto Carroza, sancionat amb un partit per acumulació de targetes.

Foto: Judit Andreu.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS