La quadribarrada, al Torneig de Policies i Bombers

Un equip format per Mossos d’Esquadra va participar al Mallorca Tournament de futbol sala per a policies i bombers vestint els colors de la UE Sant Andreu, donant a conèixer el club i el país. La competició es va celebrar entre el 8 i el 12 de maig a Santa Ponça (Mallorca).

El Mallorca Tournament és la versió estival del World Police Indoor Soccer Tournament, que cada any es celebra als Països Baixos i que es considerat el mundial de l’especialitat. Enguany es va jugar la tercera edició del torneig amb uns 150 equips participants d’uns 30 països, distribuïts en tres categories, veterans, femenina i masculina, la més nombrosa.

Entre els països representats cal destacar que hi havia delegacions del Líbia, Jordània, Ucraïna, Rússia, de l’Europa de l’Est, repúbliques de l’antiga Iugoslàvia, Bèlgica, Holanda, França, repúbliques de l’antiga URSS, i aquest any també de la Xina i de les Illes Reunión.

L’equip dels Mossos, va quedar enquadrat al grup “A”de la categoria masculina, juntament amb els equips Sant Petersburg (Rússia), Líbia, Bexley (Regne Unit) Breda (Holanda) Illes Reunión (França) Locarno (Suïssa) i Espanya.

Aquest grup va resultar ser uns dels més competitius i igualats de la fase de lligueta del campionat, i va ser batejat com el “grup de la mort”, ja que agrupava a russos i libis, dos dels favorits a la victòria final.

Els quadribarrats van finalitzar en quarta posició (amb quatre victòries, un empat i dos partits perduts) tot i mantenir opcions fins al darrer moment de classificar-se entre els tres primers i superar la ronda, no podent igualar la primera posició de l’any anterior.

En categoria masculina els vencedors van ser els russos de Sant Petersburg, dominadors de les dos darreres edicions, que van guanyar la final contra la policia de Jordània Els resultats complerts del campionat es poden consultar a l’enllaç: http://www.toernooi.nl/sport/draw.aspx?id=94FA6EF1-8806-470D-B49E-5E788B502742&draw=26

L’experiència va ser del tot positiva, i durant la seva estada els agents participants van aprofitar per a fer relacions, intercanvis d’impressions i d’obsequis amb els agents d’altres cossos i ciutadans tot en un clima de germanor i ajudant a mantenir el bon nom i la imatge del cos i del club.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS