Martí Cifuentes: “Estem molt contents sobretot per l’afició”

Amb la salvació i tres punts més a la butxaca, l’entrenador afirmava que l’equip se sentia “en deute amb l’afició per tot el suport rebut”. La victòria contra l’Olímpic, sabent ja que el Sant Andreu seguiria a Segona B, deixa Cifuentes “satisfet amb el rendiment dels seus jugadors”.

Tres victòries en les darres tres jornades, fet que només han aconseguit Sant Andreu, Nàstic i Lleida, han deixat els quadribarrats respirar tranquils. El tècnic andreuenc reconeixia que el fet de saber-se salvats no va alterar res: “hem tret el mateix onze que si no haguéssim estat salvats. Encara que matemàticament l’objectiu estigui assolit, hem d’anar amb il·lusió i el repte és sumar tots els punts possibles”. Amb aquesta intenció viatjarà el Sant Andreu l’última jornada a València.

Pel que fa al seu futur, Martí Cifuentes va explicar que vol seure amb la junta per veure quin projecte hi ha de cara l’any vinent. “El cos tècnic estem encantats i orgullosos de ser aquí, però evidentment som ambiciosos i també ha d’haver-hi un projecte maco al darrere per seguir. Confio que trobarem un punt d’acord”.

Foto: Judit Andreu.

Més en

Josu: ‘Sabíem com havíem de jugar contra l’Antequera i s’ha reflectit en el resultat final’

Premsa22 de maig de 2018

‘Fan Zone’ diumenge a partir de les 11.00h!

Premsa22 de maig de 2018

Victòria del Sant Andreu Atlètic (1-0)

Premsa21 de maig de 2018

Ple a vessar a Els Catalanistes per gaudir de la victòria del Sant Andreu!

Premsa21 de maig de 2018