Martí Cifuentes: “Hem anat de menys a més”

Després de tancar la lliga a Mestalla, el tècnic andreuenc feia una valoració positiva d’aquests tres mesos: “La situació era delicada i hem assolit l’objectiu. Més enllà de les derrotes al Prat i Inca, l’equip cada vegada s’ha sentit més còmode amb la proposta”.

Martí Cifuentes lamentava haver “desaprofitat una ocasió bona per acabar la lliga amb molt bones sensacions”, però no amagava la seva satisfacció pel bon balanç de l’equip des de la seva arribada. Posant la classificació a zero, el Sant Andreu hagués quedat onzè si només haguéssin comptabilitzat aquestes darreres tretze jornades en que Cifuentes ha dirigit el primer equip. Novè sense tenir en compte l’última jornada amb la derrota a Mestalla.

La desfeta, a més de doldre “pels jugadors, que han fet un gran treball”, també ho feia “pel Prat”, que amb aquest resultat ja no podia disputar la promoció de permanència. Un partit que sabia greu perdre perquè “amb el 0 a 1 no hem aprofitat les oportunitats i en dues errades ens han remuntat”, reconeixia l’entrenador.

En clau de futur, mentre es fa una setmana curta d’entrenaments, Martí Cifuentes va anunciar que encara s’ha de reunir amb la junta per prendre una decisió i arribar a un acord de cara la temporada vinent.

Foto: Judit Andreu.

Més en

Victòria per consolidar-se a dalt (1-2)

Premsa25 d'abril de 2017

Futbol Base: resultats 22 i 23 d’abril

Premsa25 d'abril de 2017

Vine a Vilassar per animar el Sant Andreu!

Premsa25 d'abril de 2017

Josep Vicenç Mestre no seguirà al Juvenil A

Premsa24 d'abril de 2017