Obertes les inscripcions als Campus d’Estiu

Aquest any l’oferta s’amplia amb una nova proposta molt especial. Als clàssics Campus d’Iniciació i Tecnificació s’hi afegeix l’opció de triar un d’específic per a porters, que comptarà amb la participació del capità del primer equip José Miguel Morales.

El Campus tradicional, per a nens i nenes de 4 a 16 anys, dóna dues opcions per escollir: general d’iniciació o específic de tecnificació. Tindrà una durada de cinc setmanes, del 30 de juny a l’1 d’agost, i cada jugador pot triar quantes setmanes s’hi inscriu, des d’un mínim d’una fins a un màxim de cinc.

El Campus Morales 13 és específic per a porters i es treballarà en grups reduïts. En aquest cas la durada és d’un màxim de dues setmanes (del 30 de juny a l’11 de juliol) i d’un mínim d’una. Es dóna l’opció de fer només el Campus de Porters o de combinar-lo amb d’altres activitats esportives com la piscina. A més de la presència de José Miguel Morales, un altre jugador del primer equip com Alberto Carroza també hi col·laborarà.

Les places són limitades per a tots els Campus i els jugadors tindran la roba esportiva corresponent, inclosa dins el preu. El club també ofereix un servei d’acollida gratuït de 8:00 a 9:00 per a aquells que ho vulguin.

Per fer la inscripció s’ha de descarregar el díptic del campus desitjat, imprimir-lo i portar-lo emplenat a les oficines del club en l’horari de dilluns a divendres de 17:00 a 21:00. També hi ha l’opció de fer la inscripció a les mateixes oficines del club, sense necessitat d’imprimir el díptic. Podeu trobar els preus, horaris i informació complementària en l’enllaç següent: www.uesantandreu.cat/campus.

Més en

Carpa de venda d’entrades a Fabra i Puig, 1

Premsa24 de maig de 2018

Carroza: ‘Afrontem la tornada amb serietat i il·lusió’

Premsa24 de maig de 2018

Sancionen Mikel Azparren amb dos partits

Premsa24 de maig de 2018

El futbol base es mobilitza per animar el Sant Andreu

Premsa24 de maig de 2018