Obertes les inscripcions als Campus d’Estiu

Aquest any l’oferta s’amplia amb una nova proposta molt especial. Als clàssics Campus d’Iniciació i Tecnificació s’hi afegeix l’opció de triar un d’específic per a porters, que comptarà amb la participació del capità del primer equip José Miguel Morales.

El Campus tradicional, per a nens i nenes de 4 a 16 anys, dóna dues opcions per escollir: general d’iniciació o específic de tecnificació. Tindrà una durada de cinc setmanes, del 30 de juny a l’1 d’agost, i cada jugador pot triar quantes setmanes s’hi inscriu, des d’un mínim d’una fins a un màxim de cinc.

El Campus Morales 13 és específic per a porters i es treballarà en grups reduïts. En aquest cas la durada és d’un màxim de dues setmanes (del 30 de juny a l’11 de juliol) i d’un mínim d’una. Es dóna l’opció de fer només el Campus de Porters o de combinar-lo amb d’altres activitats esportives com la piscina. A més de la presència de José Miguel Morales, un altre jugador del primer equip com Alberto Carroza també hi col·laborarà.

Les places són limitades per a tots els Campus i els jugadors tindran la roba esportiva corresponent, inclosa dins el preu. El club també ofereix un servei d’acollida gratuït de 8:00 a 9:00 per a aquells que ho vulguin.

Per fer la inscripció s’ha de descarregar el díptic del campus desitjat, imprimir-lo i portar-lo emplenat a les oficines del club en l’horari de dilluns a divendres de 17:00 a 21:00. També hi ha l’opció de fer la inscripció a les mateixes oficines del club, sense necessitat d’imprimir el díptic. Podeu trobar els preus, horaris i informació complementària en l’enllaç següent: www.uesantandreu.cat/campus.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS