La derrotes del Valencia Mestalla davant l’Espanyol B i del Prat davant l’Alcoyano fan que el Sant Andreu sigui equip de Segona B matemàticament sense jugar. Aquesta tarda contra l’Olímpic, celebració de la permanència en un Narcís Sala que espera una gran entrada.

Hi havia la possibilitat de segellar la permanència aquest mateix matí, calia que el Valencia Mestalla perdés i que el Prat no guanyés. La jornada matinal ha somrigut als interessos andreuencs i Espanyol B i Alcoyano han donat un cop de mà per convertir el partit d’aquesta tarda contra l’Olímpic en una festa.

A partir de les 17:30 al Narcís Sala tota l’afició quadribarrada podrà celebrar la salvació sense nervis i deixar anar tota la tensió acumulada durant la temporada. Toca deixar de patir, l’objectiu ja és aquí!

Foto: rcdespanyol.com

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS