Sessió informativa de les millores al Narcís Sala

El proper dimarts 27 de maig a les 19:30, en un acte a la Seu del Districte de Sant Andreu, l’Ajuntament informarà de les reformes previstes a l’estadi andreuenc. La sessió serà oberta i des del club fem arribar la invitació a tots els socis que hi vulguin assistir (Plaça Orfila, 1).

Ahir l’alcalde de Barcelona Xavier Trias va visitar el Narcís Sala en persona per conèixer aquestes millores de primera mà. La primera fase del projecte s’ha completat aquesta temporada, amb la substitució de la gespa i la renovació de la coberta de Tribuna.

La sessió informativa de dimarts també s’aprofitarà per presentar la Fundació del club, que a partir de la propera temporada gestionarà el futbol base.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS