Tots al Narcís Sala a les 17:30!

El club fa una crida a l’afició perquè aquest diumenge sigui amb l’equip des de l’escalfament. La salvació està en joc i és important que la plantilla senti el suport de la seva gent des d’abans de l’inici. Per fer ambient a les xarxes socials obrim les etiquetes #NarcísSala1730h i #Qüestiódhonor.

A poc més de 48 hores per a l’inici del partit l’afició quadribarrada s’està mobilitzant i molts socis han passat per la Botiga a recollir les seves invitacions. Aquells seguidors que no són socis i no han pogut aconseguir una invitació, podran comprar la seva entrada diumenge a les taquilles per tan sols 5€.

S’espera una bona entrada al Narcís Sala per acomiadar la temporada a casa i certificar l’ansiada permanència. En els darrers anys els andreuencs estaven acostumats a una altra cosa, però els temps han canviat i ara toca lluitar per aquest objectiu. L’explosió d’alegria que es va viure diumenge passat a Ontinyent es podria tornar a donar, aquest cop multiplicada i amb les graderies plenes.

Tots aquells que vindreu al partit podeu confirmar la vostra assistència a l’esdeveniment de Facebook que hem creat. De la mateixa manera podeu compartir-lo i convidar els vostres amics per contribuir a omplir l’estadi el màxim possible. A Twitter 228 seguidors han retuitat durant aquesta setmana el cartell del partit, amb el missatge “si guanyem ens salvem”.

Foto: M.Mancini.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS