Sis renovacions tancades

Amb el capítol de sortides solventat, toca posar el focus en els que sí hi seran el curs vinent. Sis jugadors han signat el seu nou contracte i s’uneixen als dos que ja el tenien en vigor fins el juny de 2015, el capità Morales i Xavi Jiménez.

Es tracta de cinc futbolistes del primer equip, Carroza, Azparren, Guzmán, Jilmar i Víctor, i un que puja del Juvenil A, Manu. D’aquesta manera el primer equip compta ara amb vuit cares ja conegudes. La direcció tècnica treballa perquè aquest grup de renovats pugui ser més nombrós.

De la mateixa manera s’està avançant en la contractació de jugadors fins ara en d’altres clubs. Processos en els que no val la precipitació i que sovint necessiten de paciència per obtenir els fruits buscats.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS