El Cadet A, a la final de la Copa Catalunya

El proper diumenge (18:45) al Municipal de Les Grasses de Sant Feliu de Llobregat, l’equip dirigit per Rubén García i Benja pot convertir-se en el primer del futbol base andreuenc que aixeca la Copa Catalunya. El rival serà la Damm.

Després de classificar-se per aquesta competició quedant entre els vuits primers de la lliga, els quadribarrats van superar el Cornellà per 0 a 1 als quarts de final i el Jàbac de Terrassa per 0 a 3 a les semifinals. D’aquesta manera ja són el primer cadet andreuenc de la història que arriba a la final de la Copa Catalunya i el segon equip base que ho fa, després de l’Infantil A l’any 2011.

Diumenge el Cadet A tindrà l’oportunitat de rematar una gran temporada contra un rival difícil com és la Damm. El partit començarà a les 18:45 al Municipal de Les Grasses de Sant Feliu de Llobregat. Des d’aquí tots els ànims del món als nostres jugadors per lluitar per aquesta gesta.

Més en

La UE Sant Andreu aposta pel futbol femení amb un nou model de formació i gestió

Premsa16 de setembre de 2019

Derrota cruel del Juvenil A (0-1)

Premsa16 de setembre de 2019

Empat i indignació final (1-1)

Premsa15 de setembre de 2019

Sant Andreu – Cerdanyola: posar el cadenat

Premsa14 de setembre de 2019