El Cadet A, a la final de la Copa Catalunya

El proper diumenge (18:45) al Municipal de Les Grasses de Sant Feliu de Llobregat, l’equip dirigit per Rubén García i Benja pot convertir-se en el primer del futbol base andreuenc que aixeca la Copa Catalunya. El rival serà la Damm.

Després de classificar-se per aquesta competició quedant entre els vuits primers de la lliga, els quadribarrats van superar el Cornellà per 0 a 1 als quarts de final i el Jàbac de Terrassa per 0 a 3 a les semifinals. D’aquesta manera ja són el primer cadet andreuenc de la història que arriba a la final de la Copa Catalunya i el segon equip base que ho fa, després de l’Infantil A l’any 2011.

Diumenge el Cadet A tindrà l’oportunitat de rematar una gran temporada contra un rival difícil com és la Damm. El partit començarà a les 18:45 al Municipal de Les Grasses de Sant Feliu de Llobregat. Des d’aquí tots els ànims del món als nostres jugadors per lluitar per aquesta gesta.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS