El Cadet A, a la final de la Copa Catalunya

El proper diumenge (18:45) al Municipal de Les Grasses de Sant Feliu de Llobregat, l’equip dirigit per Rubén García i Benja pot convertir-se en el primer del futbol base andreuenc que aixeca la Copa Catalunya. El rival serà la Damm.

Després de classificar-se per aquesta competició quedant entre els vuits primers de la lliga, els quadribarrats van superar el Cornellà per 0 a 1 als quarts de final i el Jàbac de Terrassa per 0 a 3 a les semifinals. D’aquesta manera ja són el primer cadet andreuenc de la història que arriba a la final de la Copa Catalunya i el segon equip base que ho fa, després de l’Infantil A l’any 2011.

Diumenge el Cadet A tindrà l’oportunitat de rematar una gran temporada contra un rival difícil com és la Damm. El partit començarà a les 18:45 al Municipal de Les Grasses de Sant Feliu de Llobregat. Des d’aquí tots els ànims del món als nostres jugadors per lluitar per aquesta gesta.

Més en

Izan i Solina s’incorporen al primer equip

Premsa19 de juliol de 2019

El Sant Andreu inicia els entrenaments

Premsa18 de juliol de 2019

Wander causa baixa

Premsa18 de juliol de 2019

Marcel Serramitja reforça l’atac andreuenc

Premsa17 de juliol de 2019