El Cadet A, Campió de Catalunya!

Per primera vegada a la història un equip del futbol base andreuenc guanya la Copa de Catalunya. El Cadet A ho ha aconseguit gràcies a una victòria per 2 a 0 contra la Damm en la final, disputada al Municipal de les Grasses de Sant Feliu de Guíxols.

El partit s’ha desnivellat molt d’hora, tot just al minut 5, quan Òscar ha recollit una rematada de cap al pal per fer el primer gol. A partir d’aquest moment, tot i una bona rematada perillosa del Sant Andreu al minut 10, la possessió ha estat per la Damm. Tot i aquest domini rival, l’equip cerveser no ha arribat amb perill a la porteria quadribarrada.

La segona meitat ha començat sense ocasions destacables. Al minut 66 la Damm s’ha quedat amb deu jugadors per expulsió del porter de la Flere, que ha vist la vermella per tocar la pilota amb les mans fora l’àrea. Tot i aquesta inferioritat el partit no s’acabava de decidir, fins i tot ha estat a punt d’arribar l’empat en una acció que la defensa andreuenca ha tret sota pals. Ja en el darrer minut de partit, Quesada ha fet el segon resolent una acció sol davant el porter.

D’aquesta manera el cadet entrenat per Benja i Rubén fa història i es proclama Campió de Catalunya. Enhorabona!

UE Sant Andreu 2

Damm CF 0 

UE Sant Andreu: Carrillo, Sergio, Josep, Ibra, Òscar, Guille, Rufo, Àlex, Quesada, Alberto i Aliu. També han jugat: Edu, Guillermo, Romero, Dani, Aniol, Cura i Alejandro.

Damm CF: Jaime, Recort, Àlex, Mikel, Sergi, Moha, Ignasi, Gómez, Albert, Antonio i Eloi. També han jugat: Fede, Flere, Ayala, Artieda, Andrés, Julián i Andreu.

Gols: 1-0 Òscar (5′), 2-0 Quesada (89′).

Àrbitre: Robàs Bondia. Ha mostrat la groga als andreuencs Ibra, Romero i Josep, i la vermella al jugador de la Damm Flere.

Foto: FCF.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS