Europa i Sants, rivals al Torneig d’Històrics

El Sant Andreu ha quedat enquadrat al Grup 2 del Torneig d’Històrics d’enguany, que es disputarà del 4 al 9 d’agost a les instal·lacions del Martinenc. Després de l’absència de la temporada passada, el primer equip tornarà a disputar aquest clàssic de l’estiu.

La participació començarà ni més ni menys que amb dos derbis: un Sant Andreu-Europa i un Sant Andreu-Sants. Serà el dia 5 d’agost a partir de les 18:30, en la segona jornada d’aquesta edició dels Històrics. Tres anys després del darrer, l’estiu del 2011, tornarem a veure un derbi contra l’etern rival gracienc.

En el sorteig celebrat ahir els grups van quedar de la següent manera:

Grup 1: Cornellà, Monteñesa i Martinenc
Grup 2:
Sant Andreu, Europa i Sants
Grup 3:
Badalona, Rubí i Júpiter
Grup 4: 
Prat, Santfeliuenc i Peralada

Recordem que la fase de grups d’aquest torneig es disputa en format triangular, amb partits dos partits de 45 minuts per a cada equip. El primer classificat accedeix a les semifinals, que es disputaran el 8 d’agost. Els dos finalistes s’enfrontaran pel campionat el dissabte 9 d’agost.

Totes les fases tindran com a escenari el Camp Municipal del Guinardó, seu del FC Martinenc, amfitrió del torneig.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS