La pretemporada pren forma

El primer equip tornarà a la feina el dilluns 14 de juliol per fer el primer entrenament del nou curs. La presentació serà quatre dies després, el 19 de juliol a les 19:00 al Narcís Sala. Es disputaran entre 7 i 9 partits de pretemporada.

Mentre es negocia per configurar la plantilla també s’estan tancant els amistosos de pretemporada. Se’n faran un mínim de set i un màxim de nou, depenent de com vagi el Torneig d’Històrics i la Copa Catalunya. La gran majoria d’aquests partits de preparació seran fora de casa i contra rivals de la Tercera Divisió.

El que sí ja té data és la presentació de la plantilla al Narcís Sala. Serà el 19 de juliol a les 19:00 i posteriorment es farà un partit d’entrenament, podent veure així totes les cares noves de l’equip a la vegada. Portaran tot just quatre dies entrenant, doncs la pretemporada s’iniciarà el dilluns 14 de juliol.

En les properes setmanes, quan hi hagi el vist-i-plau de la Federació Catalana, confirmarem cadascun dels amistosos i les seves dates.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS