Rubén Canelada: “Només tinc paraules d’agraïment”

El lateral esquerre canvia aquest estiu Sant Andreu per Olot després de tres temporades com a quadribarrat. “He passat tres anys molt feliços al club i només puc agrair el suport que sempre he rebut”, assegura el nou jugador de l’equip de la Garrotxa.

Rubén marxa havent defensat la samarreta del Sant Andreu en 100 partits de lliga, 3 de Copa del Rei i 9 de Copa RFEF, amb un total de tres gols anotats i la Copa Federació al seu palmarés. “Crec que el meu cicle al Sant Andreu ha acabat i és un bon moment per buscar nous objectius”.

El defensa va arribar l’estiu del 2011 al Narcís Sala provinent de la Gramenet, on havia debutat a la categoria. La temporada vinent seguirà a Segona B, i ho farà en un projecte ambiciós com és el de l’Olot. Tot i convertir-se en rival, el club li desitja sort a nivell personal en la seva nova aventura i li agraeix aquests tres anys d’andreuenc.

Foto: Judit Andreu.

Més en

Vine diumenge al partit de la Marató de TV3 al Narcís Sala

Premsa21 de març de 2018

Victòria contundent del Sant Andreu (4-1)

Premsa21 de març de 2018

Victòria del Sant Andreu Atlètic i derrota del Juvenil A

Premsa20 de març de 2018

UE Sant Andreu, espai lliure de fum

Premsa19 de març de 2018