Rubén Canelada: “Només tinc paraules d’agraïment”

El lateral esquerre canvia aquest estiu Sant Andreu per Olot després de tres temporades com a quadribarrat. “He passat tres anys molt feliços al club i només puc agrair el suport que sempre he rebut”, assegura el nou jugador de l’equip de la Garrotxa.

Rubén marxa havent defensat la samarreta del Sant Andreu en 100 partits de lliga, 3 de Copa del Rei i 9 de Copa RFEF, amb un total de tres gols anotats i la Copa Federació al seu palmarés. “Crec que el meu cicle al Sant Andreu ha acabat i és un bon moment per buscar nous objectius”.

El defensa va arribar l’estiu del 2011 al Narcís Sala provinent de la Gramenet, on havia debutat a la categoria. La temporada vinent seguirà a Segona B, i ho farà en un projecte ambiciós com és el de l’Olot. Tot i convertir-se en rival, el club li desitja sort a nivell personal en la seva nova aventura i li agraeix aquests tres anys d’andreuenc.

Foto: Judit Andreu.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS