10 jugadors de la temporada passada i 5 juvenils en el primer entrenament

La UE Sant Andreu engega a rodar. Els jugadors han estat citats demà a dos quarts de deu del matí per iniciar els entrenaments.  Respecte l´equip de la temporada passada continuaran els següents jugadors sota les ordres de Piti Belmonte. Es tracta dels porters Morales, Manu i dels jugadors Carroza, Azparren, Ton Alcover, Jilmar, Ibon Gutiérrez, Víctor, Xavi Jiménez i Guzmán. Els jugadors han certificat avui la seva continuïtat signant els seus contractes amb la nova direcció del club.

A banda d’aquests jugadors, Piti també ha convocat pels primers entrenaments de pretemporada a cinc jugadors del juvenil. Es tracta de Marc Priego, Javi Méndez, Joel Armengol, Sergio Velarde i Oriol Fernández.

El tècnic, Piti Belmonte, ha planificat la pretemporada juntament amb el preparador físic Miquel Bautista alternant entrenaments al matí i dobles sessions de preparació. Divendres, l’equip entrenarà matí i tarda mentre que dissabte ho farà al matí.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS