Demà primer amistós al camp del Prat

La Unió Esportiva Sant Andreu disputarà demà el seu primer amistós de pretemporada. Serà a dos quarts de  vuit del vespre contra l’Associació Esportiva Prat. El partit, que es diputarà al Municipal Sagnier, servirà de presentació del conjunt local. El Prat, entrenat per Pepe Delgado, ha fet 14 incorporacions aquest estiu. Dos jugadors estaven l’any passat al Sant Andreu. Són el porter, Eric Alcaraz i el defensa Martí Ramos. El partit de demà serà el primer test per al conjunt de Piti i el debut dels nous fitxatges. A banda dels integrants del primer equip, Piti també s’emportarà els quatre jugadors que s’estan entrenant aquests dies (Leal, Arthur, Jefferson i Felipe) i els cinc juvenils que estan fent la pretemporada (Priego, Méndez, Joel, Oriol i Velarde).

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS