Dinorah: “El club és dels aficionats”

Dinorah Santa Ana Da Silva, màxima responsable del Sant Andreu, va voler  tranquil·litzar l’entorn i l’afició andreuenca en la presentació de Piti com a nou entrenador. “He comprat la majoria de les accions però penso que el club és dels aficionats vinc al poble, perquè això no és un barri és un poble, a treballar fort i a fer contents els aficionats del nostre club.”

Dinorah també va voler deixar clar que el club està per sobre de personalismes : “Porto sis anys a Catalunya.  No penso com a brasilera sinó com a ciutadana d’on m’agrada viure, d’on visc i on està la vida dels meus fills. No canviarem l’ànima del club. El Sant Andreu seguirà sent català i del poble, com sempre.” Dinorah també va explicar que  aviat arribaran fitxatges i va destacar “la molta feina que s’està fent en tots els estaments del club.”

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS