El migcampista Joaquín Calderón fitxa per la Unió Esportiva Sant Andreu

Joaquín Calderón, de 25 anys, arriba al club andreuenc provinent de l’Alcoià on va jugar 25 partits la temporada passada.
Interior amb arribada, Calderón és un futbolista format a les categories inferiors de l’Elx, equip que el va fer debutar a la segona divisió A amb 18 anys i en què va jugar dues temporades. El València B, el Sangronera, l’Alabès, l’Osasuna B, el Gimnàstic de Tarragona i el Cadis han estat els altres equips en els quals ha jugat.
Internacional espanyol amb la selecció sub-19, Calderón ha signat a primera hora de la tarda el seu contracte. El migcampista alacantí és el sisè reforç després de les arribades d’Adrià Borreda (Gavà), José Antonio Llamas (Osca), Xavier Puerto (Espanyol B), Lucas i Juanma Viale (Hospitalet).

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS