Els nous fitxatges arriben amb il·lusió i molta ambició

Com acostuma a ser habitual, els nous reforços van ser els jugadors que més mirades van acaparar en la primera sessió preparatòria de la Unió Esportiva Sant Andreu. Borreda, Llamas i Puerto van tenir la seva primera presa de contacte amb el Narcís Sala. “Estic molt content i molt il·lusionat de venir a un club amb tanta història”, assegura el migcampista Adrià Borreda. L’exjugador del Gavà, que debutarà a la segona divisió B, està desitjant que comenci aquest nou repte: “Sóc jove i sé que tinc una gran oportunitat. En l’únic que penso és en posar-li les coses difícils al tècnic.”  Malgrat tenir uns quants anys més que Adrià, el defensa José Antonio Llamas confessa la mateixa il·lusió: “Tinc 29 anys però em sento amb les mateixes ganes que quan tenia 18. Després de voltar molts anys, per a mi és un orgull tornar a Catalunya  i fitxar per un club amb tanta història com el Sant Andreu.” L’exjugador de l’Osca, format a les categories inferiors del Barça, revela  que no va trigar a decidir-se quan el va trucar el Sant Andreu: ”Aquí tenen ganes de fer coses importants. És un projecte amb ambició i tindrem un equip fort.” Per la seva banda, Xavi Puerto també explica que arriba amb la intenció de donar moltes alegries als aficionats: “La veritat és que el fitxatge ha anat molt ràpid. Tenia moltes ofertes de segona divisió B, però quan em van explicar el projecte vaig tenir clar que volia jugar aquí. Hem de ser ambiciosos des del primer dia” L’exjugador de l’Espanyol B diu que té un bon record de l’afició del Narcís Sala: “Animen molt als seus jugadors i serà un honor defensar aquesta samarreta.”

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS