Jefferson, Leal, Arthur i Felipe, s’entrenaran durant els pròxims dies amb el primer equip

L’interior brasiler Jefferson Arroz s’entrenarà durant els pròxims dies sota la disciplina de Piti Belmonte en el primer equip de la Unió Esportiva Sant Andreu. El migcampista, va jugar la temporada passada en el Novoperario de Brasil. Els altres tres futbolistes, que ja van estar presents en la primera sessió preparatòria són Arthur, Felipe i Leal. Arthur Bölkhe (central), Felipe Gonçalves (mitjapunta) van militar durant l’últim exercici en el Gavà. Per la seva part, Francisco Leal és un defensa format a les categories inferiors del Sevilla.

Els quatre jugadors tractaran de convèncer el tècnic barceloní durant aquesta pretemporada i és molt possible que disposin de minuts en els diferents amistosos que jugarà la UE Sant Andreu.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS