La història i la samarreta

Una de les sorpreses en la presentació del primer equip, que es va fer ahir, va ser el disseny dels nous uniformes per a la pròxima temporada. Com ha fet sempre durant els seus 105 anys d’història, la Unió Esportiva Sant Andreu, lluirà els colors de la senyera quadribarrada, la bandera nacional de Catalunya en la seva samarreta.

Enguany, l’entitat s’ha volgut sumar a la commemoració del Tricentenari de la desfeta catalana del 1714 i en aquest sentit les nostres samarretes en rendiran homenatge. En la primera samarreta, es continua donant  rellevància a les quatre barres, però aquesta vegada amb un traç irregular que ens trasllada a la llegenda dels orígens de la senyera. Un simbolisme que ens recorda que l’esforç, el sacrifici i la perseverança són el camí cap a l’èxit esportiu i que avui com ahir volem ser “sempre quadribarrats”.

Pel que fa a la segona equipació, des de l’entitat també s’ha decantat per un disseny que fa memòria al nostre passat. S’ha volgut que sigui d’aquest color per retre homenatge a la bandera negra que va onejar en diferents punts de la muralla de Barcelona durant el setge de 1714.

En els pròxims dies, les dues equipacions es podran adquirir en la nostra botiga virtual, mitjançant el lloc web del club www.uesantandreu.cat

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS