La UE Sant Andreu recupera el Memorial Narcís Sala

Aprofitant la presentació del primer equip, el pròxim dimecres dia 30, la Unió Esportiva Sant Andreu ha decidit recuperar el Memorial Narcís Sala. El trofeu s’entregarà al guanyador del partit entre el Sant Andreu i el Sanfeliuenc. El club andreuenc està organitzant una festa en el partit que servirà de presentació del conjunt entrenat per Piti Belmonte

Els nous mandataris del conjunt andreuenc volen d’aquesta manera retre un petit homenatge al president amb el qual es van viure els millors moments de la seva centenària història. Narcís Sala, constructor andreuenc, va dirigir el club en dos períodes. Del 1945 al 1952 i del 1965 al 1971. Sota la seva presidència el club va aconseguir el primer ascens a la segona divisió A (l’any 1950). Una fita que el Sant Andreu va repetir 19 anys després (1969), amb ell de nou a la presidència. Aquell ascens va possibilitar la inauguració de l’actual camp al març del 1970 i que porta el seu nom. Narcís Sala va morir en 1980, quan tenia 81 anys.

El Memorial es tornarà a celebrar després d’una interrupció de 21 temporades. L’última edició es va fer a l’agost del 1993. Aquell any, el conjunt andreuenc es va endur el trofeu després de derrotar el Martinenc per 4-2 (els golejadors van ser Juli, Manolo i Puado per partida doble). En les altes dues edicions, el Sant Andreu també va endur-se la copa de campió. El 1992 van derrotar el Palamós per 2-1 (dos gols de Múñoz) i en la temporada 1991 el Sant Andreu va guanyar el Lleida per 3-1 (gols de Hans, Gálvez i Múñoz).

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS