L’afició no dóna l’esquena a l’equip

Ha fet goig veure, avui, el Narcís Sala. Unes 1500 persones han assistit al camp andreuenc  en què ha estat la presentació més multitudinària de les últimes temporades. Els seguidors no han dónat l’esquena a l’equip i han participat en la primera gran festa de la temporada. Ha estat un bon dia per tenir la primera presa de contacte amb les noves incorporacions i també amb la nova màxima responsable del club. Dinorah Santa Ana, que va saltar al terreny de joc amb els seus dos fills, ha agraït als aficionats la seva presència i els va demanar confiança. “Estic molt contenta de ser aquí. Avui és un dia molt important per a mi. Vosaltres sou una part clau en aquest projecte. Espero complir les expectatives.” Una unió amb la grada que també ha reclamat l’entrenador, Piti Belmonte: “Per a mi és un orgull tornar a entrenar el Sant Andreu per tot el que representa. Durant la temporada hi haurà moments complicats,  estic segur que amb vosaltres al costat (en al·lusió als aficionats) tot serà molt més fàcil.” El torn de parlaments el va cloure el capità, José Miguel Morales. L’ídol de l’afició ha assegurat que “ens hi deixarem la pell” i va pronosticar la temporada com a “il·lusionant” La presentació va cloure amb un homenatge a la figura de l’expresident, Narcís Sala. Dinorah Santa Ana ha entregat una placa commemorativa a una de les nétes de Narcís Sala. Precisament va ser aquesta, Montserrat Sala, la que va entregar el trofeu Memorial Narcís Sala al capità andreuenc, Morales.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS