L’equip comença els entrenaments i farà el primer amistós al camp del Prat, el dissabte 26

El nou projecte esportiu de la Unió Esportiva Sant Andreu ja ha donat el tret de sortida. El tècnic, Piti Belmonte i el seu preparador físic, Miquel Bautista han dirigit avui la primera sessió preparatòria en el Narcís Sala. Va ser un dia de retrobraments i també de cares noves. El tècnic sabadellenc va treballar amb els deu jugadors que continuen respecte la temporada passada: Morales, Manu, Carroza, Azparren, Ton Alcover, Jilmar, Ibon, Víctor, Xavi Jiménez i Guzmán, amb cinc juvenils: Priego, Méndez, Armengol, Velarde i Oriol Fernández i també amb les tres primeres incorporacions: Adrià Borreda, José Antonio Llamas i Xavi Puerto.  Piti  ha planificat la pretemporada alternant entrenaments al matí i dobles sessions de preparació. Demà, l’equip s’entrenarà al matí i a la tarda mentre que dissabte ho farà només en sessió de matí.

D’altra banda, el club té planificats els diferents partits de preparació en vista a la lliga. El primer es jugarà el pròxim dissabte 26 al camp del Prat. Serà l’únic partit que la UE Sant Andreu farà abans de la presentació oficial que es farà el pròxim dimecres 30 de juliol contra el Santfeliuenc al Narcís Sala (20 hores).

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS