L’equip fa una crida als aficionats perquè participin en la festa de presentació

La Unió Esportiva Sant Andreu demana als seus aficionats la màxima implicació en vista la nova temporada. És per això que fa una crida a tots els andreuencs perquè dimecres 30 de juliol, a partir de les set de la tarda, participin en la festa de presentació de l’equip i també de la nova samarreta. El partit contra el Sanfeliuenc serà la cloenda a una tarda festiva en què a banda de presentar les cares noves i la resta de jugadors, hi haurà diferents sorpreses.  La presentació també servirà per recuperar el Memorial Narcís Sala, el trofeu amb què es vol retre homenatge al president amb el qual el Sant Andreu va viure els millors moments de la seva centenària història.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS