Piti, molt satisfet amb les noves incorporacions

A mesures que van avançant els dies, el nou projecte de la Unió Esportiva Sant Andreu va prenent forma. Amb l’arribada de l’alacantí Joaquín Calderón són ja sis les noves incorporacions. El tècnic Piti Belmonte mostra el seu agraïment als responsables del club per la manera com estan treballant: “Vam començar dijous amb els jugadors que van renovar de la temporada passada i amb algun juvenil però de mica en mica l’equip va agafant forma amb els jugadors que realment volíem. Estic molt satisfet.”

Quan als nous reforços, Piti valora molt positivament l’aportació que faran els germans Viale a la defensa andreuenca: “Són dos jugadors amb molta experiència a la categoria, que han jugat playoff. Els dos dominen molt el joc aeri, s’anticipen molt bé i ens asseguren molt la sortida de pilota. Estic convençut que ens poden ajudar molt.”

El tècnic andreuenc creu que en una temporada tan complicada, serà important tenir jugadors amb experiència, una qualitat que també destaca de Joaquín Calderón, l’últim en arribar: “Ha estat en equips molt importants de la categoria. És un mitjapunta que pot jugar en les dues bandes, Té un molt bo un contra un i capacitat per desequilibrar. Unes qualitats que buscàvem i que confiem que ell ens donarà.”

Piti no amaga que apuntalada la defensa i el mig del camp, les prioritats ara són la davantera: “La necessitat són dos davanters. És una demarcació difícil perquè ara mateix molts equips estan buscant.” No amaga que voldria tenir-los quan abans millor però avisa que el club no es precipitarà: “Sempre es bo haver de centrar-se, només, en els entrenaments per això ens agradaria tenir la plantilla perfilada tan aviat com es pugui. El que no farem és precipitar-nos.”

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS