Piti: “Vinc amb tota la il·lusió del món”

Piti Belmonte ha estat presentat avui com a entrenador del Sant Andreu.

Il·lusionat i amb moltes ganes d’engegar la seva segona etapa a la disciplina del quadre andreuenc, el tècnic assegura que la seva intenció és configurar  un equip competitiu en vista el començament de lliga del pròxim dia 24. Piti, que torna al club després d’entrenar la temporada passada el Badalona, és l’home triat per dirigir el nou projecte. El tècnic es mostra molt orgullós que hagin apostat per ell en aquesta nova etapa i ho afronta amb la màxima il·lusió: “Torno a un club amb molt història i que se li té un gran respecte. Espero esta a l’alçada.”

Piti,  que demà començarà els entrenaments està tranquil i confia en què al final hi haurà  un bon equip: “En breu tindrem novetats a la plantilla, les coses s’estan fent bé i no ens volem precipitar amb els fitxatges. Els jugadors acabaran arribant. Ara, m’interessa generar un punt de confiança i apaivagar una mica el clima d’incertesa que hi ha a l’entorn del club.”

Dinorah Santa Ana Da Silva va acompanyar l’entrenador a la presentació que es va fer a la sala de premsa del Narcís Sala i es va congratular de tenir-lo al primer equip

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS