Primera prova al Prat abans de la presentació

AE PRAT: Toni Texeira, Cazorla, Castillo, Murillo, Ricarte, Molins, Charly Ruiz, David Llobet, Del Moral, Ferri i Sascha. També van jugar Martí Ramos, Alcaraz, Carrasco, Eric Ruiz, José, Carlos, Roland, Carlitos i Guille.
UE SANT ANDREU: Manu, Llamas, Jilmar,  Lucas Viale, Arthur, Ton Alcover, Calderón, Joel Armengol, Xavi Jiménez, Felipe i Sergio Velarde. A la segona part Morales, Leal, Manu Viale, Azparren, Jefferson, Guzmán, Jordi Méndez, Oriol Fernández,  Jilmar (Joel  69′) Xavi Puerto i Víctor.
ÀRBITRE: Calle Martínez. Va amonestar Sascha, Oriol Molins i Guille, del Prat; i Ton Alcover i Oriol, del Sant Andreu.
GOLS: 0-1, Carlos Velarde (15′) . 1-1, Sascha (21′) 2-1 Charly Ruiz (44′). 3-1 Charly Ruiz (71′)

El nou projecte andreuenc ha donat avui el tret de sortida al Sagnier de Prat. Els de Piti han disputat el seu primer partit de pretemporada. Encara en fase de rodatge, els andreuencs han perdut contra un molt motivat Prat, que s’ha presentat davant la seva afició. El tècnic  andreuenc  ha dosificat els minuts en un partit en què han debutat cinc (tots a excepció de Borreda que arrossegava petites molèsties) dels sis nous fitxatges. Llamas, Lucas Viale i  Calderón ho han fet a la primera part mentre que Puerto i Manu Viale han jugat a la represa. En una primera part força igualada, els andreuencs s’han avançat amb un gol de Carlos Velarde. El juvenil ha aprofitat una indecisió de la defensa local per batre Texeira amb un precís xut i convertir-se en el primer golejador de la pretemporada. Tot i això, els locals van donar-li la volta al partit. L’exdavanter de la Muntanyesa, Sascha va empatar en marcar de cap a la sortida d’un córner (21′) Quan semblava que s’arribaria al descans en empat, Charly Ruiz feia el segon pels locals amb un bon xut després d’una assistència de Sascha. A la represa amb un equip totalment nou (Jilmar va ser l’únic que va repetir,  jugant com extrem esquerre), el Sant Andreu va portar el  domini del partit i va buscar un empat que durant molts minuts va meréixer; però en una jugada molt desgraciada Charly Ruiz va establir el 3-1 (72′).
A excepció de Borreda, Carroza i Ibon (amb petites molèsties), Piti va utilitzar tots els jugadors inclosos Arthur, Felipe, Leal i Jefferson.  El resultat no  deixa de ser anecdòtic perquè el  més important és que els jugadors van agafant la forma i acoblant-se com equip. Dimecres, al Narcís Sala, contra el Santfelieuenc, segon amistós en la presentació de l’equip i de la nova samarreta.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS