Us esperem a tots demà, a les SET DE LA TARDA

Els diferents estaments de la Unió Esportiva Sant Andreu fan una crida als seguidors i a tots els andreuencs perquè demà participin en la festa que se celebrarà al Narcís Sala, a partir de les set de la tarda.

Des del club s’està treballant en diferents iniciatives amb l’única intenció d’apropar l’equip als aficionats. A tres quarts de set de la tarda, s’obriran els accessos al camp perquè tothom pugui gaudir de la festa de presentació de la plantilla de la nova temporada. Els actes començaran  a les set de la tarda. Paral·lelament a la presentació de l’equip, també es donarà a conèixer la primera i la segona equipació que lluiran els nostres jugadors. Serà un disseny innovador que no deixarà ningú indiferent.

Els assistents a la festa de presentació, participaran en el sorteig de tres abonaments vàlids per a tota la temporada 2014/2015. Hi haurà alguna sorpresa més, en una jornada que clourà amb la disputa del partit contra el Santfeliuenc (serà el primer cop que el nou equip de tercera divisió visitarà el Narcís Sala) i amb l’entrega al guanyador del partit del Memorial Narcís Sala. Els nous accionistes del club han decidit recuperar el trofeu per retre un petit homenatge al president amb el qual el Sant Andreu ha aconseguit els millors èxits esportius de la seva centenària història i que dona el nom al nostre estadi.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS