Victòria en la presentació contra el Santfelieuenc

Malgrat que el resultat era anecdòtic,  els de Piti no han deixat escapar el Memorial Narcís Sala. En el segon test de la pretemporada, el conjunt andreuenc ha  estat  molt superior al seu rival. Els andreuencs han sortirt amb moltes ganes d’agradar el seu públic i han protagonitzat una molt bona primera part. Tot i que els locals no s’han avançat fins complida la primera mitja hora, van fer mèrits per marcar molt abans. Especialment actiu va estar Xavi Jiménez que, a banda del primer gol, va tenir tres oportunitats més. El gol va venir després d’una precisa centrada de Puerto que Xavi va enviar a la xarxa amb una bona rematada. Un penal no assenyalat a Puerto (22′) i una bona intervenció del porter visitant (42′) han impedit als de Piti marxar al descans amb un resultat més ampli. A la segona part, els del Baix Llobregat han sorprès Manu. Va ser mitjançant Cano en la primera aproximació a l’àrea local. L’empat no era just i  sis minuts després, un dels nous fitxatges, Xavi Puerto establia el 2-1.  L’exespanyolista va ser molt oportunista, a l’àrea petita, després d’un córner que va pentinar Juanma Viale. Tot i que el marcador ja no es va moure, els de Piti van mostrar que continuen progessant. Bones sensacions i bon final de festa al Narcís Sala.

UE SANT ANDREU: Morales (Manu 46′),  Llamas (Leal 71’l , Jefferson (Jilmar 71′),  Lucas Viale (Arthur 80′), Azparren (Manu Viale 46′), Ton Alcover (Carroza 46′) Calderón (Guzmán 46′), Víctor,  Xavi Jiménez (Felipe 71′), Puerto i Adrià. A la segona part Manu, Leal, Juanma Viale, Arthur, Jilmar, Joel, Carroza, Guzmán, Jordi, Felipe i Sergio.
SANTFELIUENC:  Carlos, Mata, Faura, Joserra, Ortiz, Tena, Dani Sánchez, Unzue, Cano, Pol i Edgar. També van jugar Nacho, Santi (p), Gerard Rovira, Sergio, Bolaños, Malo, Enric i Moruno.
GOLS: 1-0,  Xavi Jiménez (16′) . 1-1, Cano (64′) . 2-1, Xavi Puerto (70′)
ÀRBITRE: Sánchez Aparicio. Va amonestar Azparren i Jefferson, del Sant Andreu.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS