Avui, derbi al Guinardó

Un any més la Unió Esportiva Sant Andreu ha garantit la seva presència en el Torneig dels Històrics. El conjunt de Piti debuta aquesta tarda, a les 18.30 al Municipal del Guinardó,  en un triangular (partits d’una part de 45 minuts) contra dos rivals barcelonins: l’Europa i el Sants. El tècnic andreuenc tornarà a dosificar minuts en un torneig que servirà perquè els jugadors continuïn agafant minuts i arribin a punt per al començament de la temporada.

La presència de l’Europa, en el mateix grup, fa encara més competitiu un torneig que els andreuencs han guanyat en dues edicions (el 2005, contra la Gramenet B i el 2007, contra l’Horta). En cas de superar els dos rivals barcelonins -dels tres equips només continuarà en competició el que més punts sumi-, el Sant Andreu disputaria la semifinal el pròxim divendres.

En la jornada d’ahir, es va conèixer el primer semifinalista del torneig. El bitllet el va aconseguir la Muntanyesa després d’un triple empat amb el Martinenc i el Cornellà que van quedar eliminats.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS