Bona imatge del femení en l’amistós contra l’Europa

Dues setmanes després de començar els entrenaments, el femení de la Unió Esportiva Sant Andreu va disputar diumenge el primer amistós de pretemporada. El conjunt andreuenc va donar una bona imatge contra l’Europa en un derbi  molt igualat que no es va decidir fins als últims minuts. De fet l’equip entrenat per Xavi Peris va estar per davant durant bona part del partit, gràcies a un bon gol de Marta Zaragona, a la mitja hora de joc. A falta de 20 minuts però el conjunt local va aconseguir l’empat amb un xut llunyà de Granados.

Quan semblava que l’empat seria definitiu, Sango va sorprendre Sònia Llop al minut 88 i va donar la victòria a l’Europa. Tot i  la derrota, el partit va ser una bona prova per agafar ritme  de joc que és el gran objectiu en vista el començament del campionat que serà el 6 de setembre contra l’Estartit. El Sant Andreu disputarà el segon partit de preparació demà dimecres contra la Roca.

CE EUROPA: Mònica, Mar, Teixi, Kaky, Carlita, Pili, Guiu, Andrea, Ana, Clara i Sango. També van jugar Carla, Vane, Granados, Alba, Marta, Tània i Núria.

UE SANT ANDREU: Llop, Eybis, Júlia, Gemma, Carla, Mariona, Marta, Laia, Michelle, Castilla i Borràs. També van jugar Laura, Inés, Sheila, Sagré i Laura.

GOLS: 0-1, Marta Zaragoza (31′). 1-1, Granados (66′). 2-1, Sergio  (88′).

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS